Tänker du en sak, säger en annan och gör en tredje?

Då är du inte ensam. Yoga gör dig mer linjerad och fokuserad – ett verktyg till att hitta din fulla potential.

Feel Good Yoga är en teknik som bygger på klassisk kundalini yoga och medicinsk yoga – Enkla, sköna och effektiva övningar för kropp och själ. Yogan är stressreducerande, samtidigt som den stärker kropp och den mentala styrkan och kroppen får möjlighet till riktig återhämtning och avspänning. Vi använder övningar för kropp, andning, röst och klang, upplevelsen stärker och skapar utrymme för att hitta din fulla potential och kraft.

Våra yogaretreats arrangeras normalt för redan existerande grupper, samt i samarbete med yogastudios, resebyråer eller andra kursarrangörer.

Vill du komma enskilt ska du hålla utkik efter våra uppskattade Solljusretreater som vi arrangerar i november, januari, februari och mars. När det är som mörkast i våra trakter fyller vi på med ljus och återhämtning  och med yogisk mat och värmande gemenskap.

Mikael Reuterberg är huvudlärare och är internationellt certifierad Yoga- och Meditations-lärare i Kundaliniyoga och Medicinskyoga, registrerad hos Yoga Alliance – RYS 200.

Läs mer om Mikaels Feel Good Yoga.

Är du intresserad av att komma på en yogaretreat, eller kanske hålla i en yogaresa? Välkommen med din förfrågan

Mikael, otroligt duktig och närvarande. Inga svåra yoga-poser, alla klarar av att vara med! Det stärker kropp och sinne. Nicke hade problem med ryggen, den blev mycket bättre. Rekommenderas varmt.
Maria & Nilkas, SEPTEMBER-18
Jag har gått på Mikaels yogaklasser. Det har varit helt underbart. Mikael är en mycket bra lärare, alla kan delta, ung som gammal. Rekommenderar verkligen någon av hans klasser.
Selina, Augusti-18
Jag deltog i en yogagrupp ledd av yogalärare Mikael Reuterberg. Instruktionerna var tydliga och enkla att följa. Jag lider av sviterna av en stroke. Vi använde en stol att sitta på vilket underlättade för mig. Dag för dag förbättrades balansen, talet blev tydligare och mer livskraft återkom.
Andrea Juli-18
Kvalitetsakrad-medlem-svenska-kroppterapeuter