välkommen till soliga Sitges utanför Barcelona
vila rekreation och spännande aktiviteter
Klicka här
Hav & pool
Plaska i Medelhavet eller slappa vid poolen
Klicka här
sov gott i våra himmelska sviter
stora sviter och vackert inredda sovrum
Klicka här
rum i smakfulla färger
Varje rum är unikt och smakfullt inrett
Klicka här
Föregående bild
Nästa bild

Aktiviteter på ASHRAM Villa Sunshine

Be and create your own Guru – Ashram Villa Sunshine är ett hus för inspiration och självutveckling.  Här skapas utrymme för våra gäster till att glädje, lugn och ro, samt stärka eller hitta sin egen vägvisare.

På Ashram Villa Sunshine finns goda möjligheter till olika typer av arrangemang, kanske kan något av förslagen nedan inspirera dig? Våra ledord är; glädje, delaktighet, hållbarhet och balans med allt levande; medmänniskor, djur och natur.

Vad vill just du göra?                                                                   

Ashram Villa Sunshine står för mångfald och lika värde, samt är politiskt och religiöst obunden.

Aktiviteter i området

Genom åren har vi ordnat flertalet omtyckta aktiviteter och utflykter, här följer ett axplock:

Kanske har du något eget önskemål? Låt oss hjälpa till att förverkliga dina drömmar!

Ashram Villa Sunshine erbjuder sina aktiviteter i samarbete med Yoga För Dig – Din länk till den skandinaviska yogacommunityn www.yogafordig.nu

Ashram Villa Sunshine i Sitges utanför Barcelona - en bit av paradiset på jorden

Ashram Villa Sunshine är ett vackert fyrplanshus med en vidunderlig utsikt över Medelhavet och i bergssluttningen invid Sitges stad, 30 minuter från Barcelona. 

Hyr hela huset, med 2 lägenhetssviter och 3 sovrum och kapacitet upptill 16 personer, eller hyr en del av huset med eller utan service-aktiviteter, få läckra måltider serverade, eller välja att laga maten själv.  Du är varmt välkommen med din förfrågan.

Jag som driver Ashram Villa Sunshine heter Mikael Reuterberg och är entreprenör sedan 30 år tillbaka. I Sverige har jag drivit egna teatrar, i Barcelona showkrog och i Sitges rekreationscenter. I min ungdom utbildade jag mig till skådespelare och regissör. Jag har vidareutbildat mig till stress-och avspänningspedagog, holistisk kost- och hälso-coach och är certifierad yogalärare och instruktör i medicinsk- och kundalini-yoga.

En stor del av mitt liv har jag levt och bott i Sitges och Barcelona, vilket gett mig ett stort kontaktnät i Spanien. Min erfarenhet och kunskap om aktiviteter, resor, utflyktsmål och inte minst inom hälso- och livsstilsförändringar är stor. 

Tillsammans med mina medarbetare hälsar jag dig varmt och hjärtligt välkommen till min pärla vid Spaniens Medelhavskust och uppleva allt det fantastiska vi vill erbjuda dig