Work Away Community Living-Dela solljus, ekoliv och god hälsa tillsammans med likasinnade i liten grupp

Work Away Community Living-Dela solljus, ekoliv och god hälsa tillsammans med likasinnade i liten grupp

När:
2022-01-17 kl. 16:00 – 2022-04-30 kl. 12:00
2022-01-17T16:00:00+01:00
2022-04-30T12:00:00+02:00
Var:
Ashram Villa Sunshine Sitges/Barcelona
C.Malvasia 38 08870 Sitges
Kontakt:
Mikael Reuterberg
0709541870
Work Away Community Living-Dela solljus, ekoliv och god hälsa tillsammans med likasinnade i liten grupp @ Ashram Villa Sunshine Sitges/Barcelona
Vill du få en paus från ekorrhjulet där hemma? Och möjlighet till att kunna arbeta på distans, byta vintermörkret till solljus hela dagarna med Medelhavet som vardagsrum?
Starta senhösten eller nya året med en Långtids-Retreat och prova leva i en ”community” på Ashram Villa Sunshine i soliga Sitges utanför Barcelona och till ett mycket bra självkostnadspris och dela upplevelsen tillsammans med likasinnade.
I dessa upp och nedvända tider har många saker ställts på sin spets, och det kommer säkert många tankar kring hur vi lever våra liv, vilka relationer vi har, vår jobb-situation kanske är i förändring etc…
Funderingar kanske även kretsar kring vad det är för avtryck vi vill göra och hur skulle vi kunna bidra till en friskare natur och omvärld i balans?
Välkommen att anmäla ditt intresse för vårt Work Away and Live in a Community som Ashram Villa Sunshine arrangerar för andra året mellan 1 november 2021 till och med 30 april 2022, i liten grupp upp till max 10 personer.
Här kommer du få en unik chans att testa ett hållbart och alternativt leverne tillsammans med andra som söker en djupare livsmening.
DET HÄR ÄR VAD VI ÖNSKAR DU SKA FÅ UPPLEVA:
Du får en möjlighet att leva i ett sammanhang och i harmoni med jorden; konsumera hållbart och samtidigt kunna ge tillbaka. Uppleva solljus på vintern, äta hållbart veggi/vegan, laga och inhandla maten tillsammans uppdelat i matlag, ta hand om hus, trädgård/grönsaksland och våra hönor. Få tillgång till mycket egen tid, kunna arbeta på distans och samtidigt kunna ingå i ett sammanhang, där du känner dig behövd i en liten harmonisk grupp. Allting bygger på frivillighet och möjlighet att kunna dela yoga, dans/rörelse, andningsövningar, meditation, sharings-cirklar och det som deltagarna skulle vilja bidra med under vistelsen. Vi värnar om den personliga integriteten där personernas genuina livskunskaper tas tillvara, får mogna och ta plats och kunna vidareutvecklas.
Våra retreats/communities genomförs utan religiösa normer och vi har en ”non drugs” policy.
DIN INVESTERING:
Du bidrar med en hyreskostnad med 390 EUR/3 900 SEK/person/månad eller 120 EUR/1200 SEK i veckan, boende sker i dubbelrum eller flerbädds-suite. Samt med 270 EUR/2 700 SEK/person/månad eller 90EUR/900 SEK i veckan för att täcka kostnad för alla dagliga måltider, drift kostnader, försäkringar, tillgång till bil/transport mm. Enkelrum ges i mån av plats, och till hyrestillägg med 200 EUR/2 000 SEK/månad eller 60 EUR/600 SEK i veckan.
30 EUR/300 SEK, kommer betalas som engångssumma per vistelse och är en anmälningsavgift som kommer gå till en Ashram Villa Sunshines hjälpfond till personer som har svårt att finansiera sin vistelse hos oss.
TIDSPERIOD:
Reservera din plats för minst 2 veckor eller 1 månad upptill max 5 månader mellan 1 november 2021 till 30 april 2022. Vi blir som mest 10 personer per månad i en Covidsäker miljö och kommer leva tillsammans under samma tak, språket vi använder kommer i huvudsak ske på engelska med inslag av svenska och spanska. Deltagarna väljs ut efter intervju och olika önskemål, för att kunna skapa den bästa gruppdynamiken. Byten av deltagare sker helst i månadsskiften eller mitten av månad.
PROFILEN VI SÖKER ÄR:
Vi önskar att du är en öppen, mogen själ med fötterna på jorden, stabil och tycker om att utvecklas och även kunna göra denna resa tillsammans med andra. Du kanske är singel eller i par, eller är vänner, medelålders, gammal eller ung, lägsta ålder 18 år. Du har en längtan och nyfikenhet på upptäcka nya sidor hos dig själv och vilja utveckla din fulla potential.
Du kanske har en arbetspaus, är emellan jobb eller kanske har ett arbete som du kan sköta på distans. Vi tänker fokus är på det arbete som sker med dig själv och det som händer under vistelsen och i
gruppdynamiken.
INTRESSEANMÄLAN OCH MER INFORMATION:
Skicka din intresseanmälan till: mr@mikaelreuterberg.com Beskriv lite kort om vem du är, max en A4 sida, när du önskar komma/tidsperiod och eventuella frågor, så kontaktar vi alla som är intresserade för en telefon/zoomintervju.
Vi kommer även bjuda in till informationsmöten via ZOOM, för alla som är intresserade att veta mer.
Om du får en plats, bekräftar du denna genom inbetala anmälningsavgiften plus del av förskottshyra. Därefter kommer deltagarna bjudas in till digitala zoommöten, där det finns chans att lära känna varandra innan själva vistelsen och med de som redan bor i huset.
Mer information om Ashram Villa Sunshine får du via hemsidan: www.ashramvillasunshine.com eller Facebook: Ashram Villa Sunshine Sitges Barcelona Instagram: Ashramvillasunshine
SÅ HÄR SKULLE EN DAG PÅ RETREAT KUNNA SE UT:
Tanken är att gruppen, de som bor i huset, gör sitt eget önskade veckoprogram. Det kommer finnas mycket tid till get arbete och utveckling samt fria aktiviteter och har just nu 5 dagar i veckan med gemensamma luncher och frivilliga gruppaktiviteter.
Förslag på hållpunkter för en veckodag skulle kunna se ut:
*Frukosten är självservering och intas när deltagarna själva vill/ Fria grupp eller individuella aktiviteter tex yoga och meditation.
*Kl. 14.00-15.30: Gemensam lunch, kanske i tystnad och reflektion, med efterföljande sharing där varje deltagare får tillfälle om de vill att beskriva sin egen dags status och tex hur upplevelsen av har dagen varit, utan att bli avbruten.
Någon gång under dessa samlingar utser vi våra matlag och det som behöver göras under dagen/veckan, tex vem som sköter vad i huset/trädgård, inhandling mm, samt bestämmer de dagliga aktiviteter som någon i gruppen vill bidra med.
Fria grupp eller individuella aktiviteter görs under eftermiddagen eller kvällen.
Varmt välkommen till vår Community:)
Mer information ges av Mikael Reuterberg/Som startat och driver Ashram Villa Sunshine.
Email: mr@mikaelreuterberg.com. Telefon: +46(0)709541870
Hemsida: www.ashramvillasunshine.com
Facebook: Ashram Villa Sunshine Sitges Barcelona
Instagram: Ashramvillasunshine